CMDR Dasda120 profile > Logbook

Profile
Commander name:
Current ship:
Kitsune 4 [da-120]
(Krait Phantom)
 
Member since:
Sep 22, 2024
 
Distances submitted:
0
 
Systems visited:
1,439
Systems discovered first:
119
 
Balance:
467,955,486 Cr
Příprava jde dobře

Přípravy a úpravy lodě probíhají na výbornou. Mám nasbírané většinu potřebných materiálů a dat pro inženýry. Teď už jen nasbírat dostatečné množství vyrobených součástek a mám vystaráno. Pak jen vylepšit loď, zabalit svačinu a vyrazit směr kolonie...

První objevy

Dokončil jsem první kolečko objevů naší galaxie. Jistě, nebylo to nic velkého, jen nějakých 180 skoků a nějakých 9000LY, ale co to je proti jiným objevitelům. Zítra začnu s přípravou na velkou cestu směr Kolonie a Sagitarius A. Musím na vlastní oči vidět tu příšeru která leží v centru naší galaxie.

Čeká mě velká investice do nové lodě. Rozhodl jsem se totiž cestovat v pohodlíčku a na úrovni. Pořídím si Krait Phantom který lehce (čti masivně) upravím pro dlouhou a potenciálně nebezpečnou cestu. K tomu mi chybí sehnat už jen pár inženýrů kteří se trošku pohrabou v motorech a jiných systémech mého budoucího miláčka a pomůžou mi z něj vytáhnout maximum.

Držte mi palce.

"Nebe je nekonečné, moje cesta pokračuje. Cmdr Dasda se odhlašuje."

Cesta za poznáním - Den 1

Dnes jsem vyrazil na první cestu za poznáním naší úžasné galaxie. Kam mě má cesta zavede? To ještě nevím, ale určitě to bude zajímavé a také jistě přinese spoustu nových objevů.